In de ayurvedische geneeswijze gaat men uit van het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam.

Deze holistische Indiase gezondheidsleer omvat vele natuurgeneeskundige geschriften uit India. Het is een 5000 jaar oude kennis waarbij het gaat om zelfkennis en zelfontdekking.

Door te luisteren naar je lichaam en te voelen waar je behoeftes liggen kun je inzichten krijgen hoe we gezond kunnen blijven , minder stress ervaren,  je door de juist voedings en leefstijl patronen je dagelijks energie huishouding op peil kunt houden.

Ook door middel van holistische massage technieken uit te oefenen en de energiebanen te activeren zal er een totale ontspanning in het lichaam optreden.

Indian Foot massage

Ik geef oa ayurvedische voet&onderbeen massages waarbij de nadruk wordt gelegd op de onderbenen, voetzolen, de tenen en de hielen. Door massage knepen op de juiste plekken toe te passen worden de verschillende chakra's gestimuleerd in het lichaam en vind er een weldaad aan ontspanning plaats in het hele lichaam.

Je begint je ontspanning met je voetjes tussen de bloemetjes in het warme geurende water.

Er wordt tijdens de masage gebruik gemaakt van een  verwarmende olie waardoor er een optimaal gevoel van welbevinden onstaat in lichaam en geest.

Tijdsduur

De Indian Foot massage duurt ca. 35 minuten (incl. verzorgend voetenbadje)

Kosten

€22,50